Ниска цена на доставка с Еконт в цяла България
НОВО! Доставка до адрес в гр. София за 7.00 лева
  • Seramis глинени гранули - насипно 1 литър

Seramis глинени гранули - насипно 1 литър

  • Каталожен номер: TR22
  • Наличност: В наличност
  • 3.60 лева
  • 3.20 лева

Серамисът e 100% натурален продукт. Той представлява смес от висококачествени глинени гранули за засаждане на всякакъв вид зелени и цъфтящи саксийни растения. Уникалната пореста структура на глинените гранули съхранява по възможно най-добрия начин хранителни вещества и вода, и допринася за отлична аерация и оптимално развитие на растенията. Чрез използването на гранулите растенията стават и много по-устойчиви на болести. Идеален е за смесване с всички видове почви за цветя, не се слепва, не кондензира и по уникален начин задържа вода без да създава условия за загниване на корените.

Продуктът е чудесен и за направата на аранжировки и декорация.

Приложение за орхидеи: Глинените гранули Серамис са подходящи за орхидеи с тънки корени като Онцидиуми, Камбрии, Дендробиум-Фаленопсиси и други.  За всякакъв вид орхидеи, независимо от размера им, използвайте субстрат СЕРАМИС ЗА ОРХИДЕИ. За дренаж поставете малък слой Серамис глинени гранули на дъното на саксията.

Приложение за кактуси : Серамис гранулите са подходящи за отглеждането на кактуси и сукуленти, и са отлична среда за вкореняването им.

Цената е за разфасовка от 1 литър.

Seramis във Фейсбук: Seramis Bulgaria - Серамис България


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти