Ниска цена на доставка с Еконт в цяла България
Магазин Orhidei.bg в София, ж.к. Младост 1А, бл. 508
  • Seramis глинени гранули 7.5 литра

Seramis глинени гранули 7.5 литра

  • Каталожен номер: TR11
  • Наличност: В наличност
  • 19.00 лева

Серамисът e 100% натурален продукт. Той представлява смес от висококачествени глинени гранули за засаждане на всякакъв вид зелени и цъфтящи саксийни растения. Уникалната пореста структура на глинените гранули съхранява по възможно най-добрия начин хранителни вещества и вода, и допринася за отлична аерация и оптимално развитие на растенията. Чрез използването на гранулите растенията стават и много по-устойчиви на болести. Идеален е за смесване с всички видове почви за цветя, не се слепва, не кондензира и по уникален начин задържа вода без да създава условия за загниване на корените.

Продуктът е чудесен и за направата на аранжировки и декорация.

Приложение за орхидеи: Глинените гранули Серамис са подходящи за орхидеи с тънки корени като Онцидиуми, Камбрии, Дендробиум-Фаленопсиси и други.  За всякакъв вид орхидеи, независимо от размера им, използвайте субстрат СЕРАМИС ЗА ОРХИДЕИ. За дренаж поставете малък слой Серамис глинени гранули на дъното на саксията.

Приложение за кактуси: Серамис гранулите са подходящи за отглеждането на кактуси и сукуленти, и са отлична среда за вкореняването им.

Цената е за пакет от 7.5 литра.

Seramis във Фейсбук: Seramis Bulgaria - Серамис България


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти