Ниска цена на доставка с Еконт в цяла България
Магазин Orhidei.bg в София, ж.к. Младост 1А, бл.508
  • Seramis Субстрат за орхидеи 7 литра

Seramis Субстрат за орхидеи 7 литра

  • Каталожен номер: TR21
  • Наличност: В наличност
  • 21.00 лева
  • 19.90 лева

Серамис субстрат за орхидеи 7 литра!

Seramis / Серамис за орхидеи e 100% натурален продукт. Това е субстрат за орхидеи, смесица от специално приготвени глинени гранули и висококачествена борова кора. Свободната и отворена структура осигурява оптимална вентилация на чувствителни корените на орхидеите и най-добрия баланс на вода без насищане. По този начин надеждно се предотвратява кореново гниене и развитието на болести в областта на корените. Вашите орхидеи растат здрави и устойчиви на болести, заслужаващи титлата "Кралица на цветята". Пресаждането на орхидеи със специалния субстрат за орхидеи Серамис е много просто, като е добре това да се случва преди ли след цъфтежа.

Изключително хранителна среда, подходяща също и за проблемни орхидеи - с малко корени или изсъхнали листа, като субстратът буквално съживява растенията. Информацията е от обратната връзка на нашите клиенти.

Препоръчваме: Най-напред поставете слой Серамис глинени гранули на дъното на саксията за дренаж. Орхидеите обичат влагата, но от друга страна не харесват когато е в повече.

Разфасовка от 7 литра в оригинална опаковка.

Обърнете внимание, че глинените гранули в субстрата за орхидеи Серамис са по-голяма фракция от тези в чистия Серамис.

Seramis във Фейсбук: Seramis Bulgaria - Серамис България


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти